CSATLAKOZZON A PÉNZ- és ÁRTÖRTÉNETI SZAKPORTÁL KÖZÖSSÉGÉHEZ

Ha Ön is érdeklődik régi, történeti árak vagy bérek iránt, vagy éppen az árjegyzékeknek szerelmese, akkor itt a helye. Teremtsünk közösséget! Osszuk meg ismereteinket és véleményünket!

Hogy miről is szól ez az egész pénz- és ártörténet, a Bemutatkozás menüben olvashat részletesebben. A lényeg viszont, hogy olyan új tudományos ismeretterjesztő területről van szó, ami így, ebben a formában korábban még nem létezett. Az árstatisztika, a pénzügyi makroadatok, a gazdaságtörténet, a numizmatika és a kereskedelmi áradatok együttes bemutatására vállalkozom, mert hiszem, hogy ezek a területek szorosan összetartoznak. Ha bármelyik terület érdekli, az oldalon sok élvezetes információt fog találni.

Többféleképpen is csatlakozhat az egyre növekvő közösségünkhöz:

1. REGISZTRÁCIÓ

A számos cikk, statisztika, árjegyzék-bemutatás igen fáradságos munkával készíthető csak el. Nem egyszerűen átvett anyagokat talál meg itt, hanem másutt fel nem lelhető, eredeti elemzéseket, cikkeket hozok létre és osztom meg. Ezért a cikkek jelentős része csak regisztrált felhasználók számára érhető el. Regisztráljon, és hozzáfér az összes anyaghoz.


2. HÍRLEVÉLRE FELIRATKOZÁS

Havi hírlevelünkre a feliratkozás ingyenes. Regisztrációt nem igényel. Legegyszerűbb módja a feliratkozásnak, hogy weboldalak alján található „Feliratkozom” gombra rákattint, és kitölti a szükséges néhány személyes adatot az Adatvédelmi tájékoztató elolvasása után.

A feliratkozásnak közvetlen előnye, hogy értesülhet a legfrissebb cikkek, statisztikák, árjegyzékek megjelenéséről.


3. Kövesse a Facebook oldalunkat

A facebook oldalunk (artortenet.hu) a hírlevélnél sűrűbben, folyamatosan, rendszerint kéthetente közli a legfrissebb cikkeket, árjegyzékeket. Ha nem akar lemaradni a legfrissebb információkról, vagy szívesen hozzászólna a posztokhoz, akkor kövesse az oldalunkat.

Üdvözlettel

Dr. Danyi Pál