10 éves az Ártörténet.hu

Szinte hihetetlen: 10 éves lett az oldal, ami még mindig egy szerelem-projekt! Az évtized alatt több, mint százötven cikket írtam az oldalra, közel kétszáz árjegyzék került be a katalógusba. És ahogy látható a fenti legelső honlap-nyitóképről, azóta teljesen megújult az oldal: modern, látványos, és talán nem túlzás az mondani, hogy attraktív oldal lettünk. Emellett népszerűek is vagyunk, rendszeresen kapok gratuláló leveleket. Hírlevelünk havonta-kéthavonta 120 feliratkozóhoz jut el.

Természetesen van mit fejlődni, de a tarsolyban még legalább kétszerannyi cikk és árjegyzék van, mint amennyit eddig fel tudtam dolgozni és feltölteni. Ami lelkesít, az a személyes visszajelzések, köszönetek, elismerések, és természetesen az, hogy sok embernek segíthetek gazdságtörténeti kérdésekben: történészeknek, múzeológusoknak, egyetemi professzoroknak és hallgatóknak, árjegyzék- és papírrégiség gyűjtőknek, és természetesen numizmatikusoknak és éremgyűjtőknek.

10 év alatt számos hasonló érdeklődésű kollégával, gyűjtővel, szakemberrel kerültem kapcsolatba, akik így vagy úgy hozzájárultak az oldal sikeréhez, fejlődéséhez. A teljesség igénye nélkül sorolom a neveket, akiknek nagyon hálás vagyok a segítségükért (abc sorrendben): Bedő József, Brandschott Csaba, Budai János, Fűr Attila, Horváth István, néhai Marton Ádám, Sebes Gábor, Szabó Kálmán, Szabó Réka, Szöllősi Olivér.

További jó olvasást és hasznos időtöltést kívánva, üdvözlettel

Danyi Pál, alapító szerkesztő és fejlesztő

 

Címkék :

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?